HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Cameron vs ex-Mrs. Cameron Nr 3.

Repce Manó 2010.01.08. 21:42

Most, hogy James Cameron két utóbbi filmje foglalja el a mindenkori bevételi lista első két helyét (Titanic és csütörtök óta az Avatar) már csak az lenne számára a jobb, ha az Oscar gálán is remekelne a filmje. A konkurencia olyan szó, mint egy szép női név, de ezúttal egy szép nő filmjével is meg kell mérettetnie fantáziafilmjét, mégpedig harmadik ex-feleségének Kathryn Bigelow új filmjével, a The Hurt Locker, magyarul A bombaszakértő (hazai start: februárt 18) c. film ugyanis a kritikusoknál jobban szerepelt 97%-os átlagával, mint az Avatar, ami 82%-al virít ugyanazon a talán legelismertebb kritikai oldalon. A nép viszont csak a világ urának filmjét szavazta be a legjobb 250 elejére, és bár én is nagyon szeretem az Avatart, most valamiért a The Hurt Lockernek szurkolok. Íme az asszony, akivel a 80-as évek végén jött össze Cameron és egy kép a The Hurt Locker c. filmből.

Címkék: hírek oscar avatar cameron kathryn bigelow the hurt locker a bombaszakértő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr161657786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása