HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Stohl András lett Joker magyar hangja

Repce Manó 2008.12.05. 23:55

Az év legjelentősebb DvD megjelenése címet A Sötét Lovag c. film kapta. Egyes fórumokon már hónapok óta azon vitatkoznak, hogy milyen lesz a szinkron, illetve annak szereposztása. Nos, mindenki döntse el, hogy melyik hangsávot választja, én személy szerint próbálom majd elfelejteni, hogy ehhez a filmhez tartozik magyar hangsáv, továbbá azt ajánlom minden szinkronpártinak is, hogy próbálja ki az eredeti hangsáv + magyar felirat kombinációt, nem fogják megbánni.

A legjelentősebb karakter, Joker hangját Stohl András kapta meg. Íme az eredmény. Kihallgatásos jelenet.

Persze Joker szinkronja eléggé kritikus dolog, de azt nem gondoltam volna, hogy Morgan Freeman ilyen szinkront kap. Reviczky Gábor.

További jelenetek a szinkronból:

Joker, Bűvésztrükk jelenet

Kórházas jelenet

Csapj el!

Party-jelenet

Címkék: szinkron joker a sötét lovag

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr62806914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Floyd · http://www.gazmegfek.hu 2008.12.06. 10:01:11

Mi tegnap este néztünk bele, és meg kell mondjam, hasamat fogta ma röhögéstől. Eltompítja a karaktert stól buci, szar és kész. Felírattal, csak úgy szabad.

Dead-End 2008.12.22. 12:13:55

Morgan Freeman-nek volt már Reviczky a magyarhangja a Robin Hood-ban, ott egész jól állt neki, bár fiatalabb is volt. Reviczky-t tartogassák csak De Niro-nak meg Nicholson-nak, hozzájuk illik. :)

ValWolf 2015.05.03. 16:33:43

Nem tudom. Valóban jobb az eredeti, de szerintem Stohl van akkora elmebeteg, hogy ütős Joker szinkron legyen, bár pár résznél nagyon túljátssza, még szinkronban is, de összességében elviselhető.
süti beállítások módosítása