HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Hissszem, hogy jó lesssz!

Repce Manó 2009.11.27. 23:27

Az sem titok, hogy David Lynch-nek van egy lánya, és azon sem lepődtünk meg, hogy ő szintén filmrendezői pályát választott. Vajon mit várhatunk egy olyan lánytól, akinek közvetlen felmenője egy kultikus rendező? A Jennifer Lynch által felügyelt Hisss c. fantasy-thrillernek csak a témája fogott meg, de az előzetes ismeretében úgy érzem, hogy van okunk bizakodni. Egyelőre sajnos még semmilyen premier dátummal nem találkoztam a 2009-en kívül, de félek ez nem fog megvalósulni... ellenben a filmmel, aminek már az utómunkálataival foglalkoznak. A poszter után megnézhetitek a film előzetesét is.

 

 

Címkék: trailer poszter hisss jennifer lynch

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr421557629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása