HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Rontom a Cinema City jóhírét

Repce Manó 2009.10.23. 17:44

Jóbarátommal megbeszéltük, hogy megér egy bejegyzést számunkra a múlt szombati Fel 3D-s vetítés, hiszen feltűnt, hogy a régi hagyományokkal ellentétben a filmet megelőző animációs rövidfilm elmaradt. Persze később a fórumokból kiderült, hogy létezik, de a Cinema City Debreceni mozijában az egyébként is börtönhangulatú 6-os teremben 17.-én a 20:00 órási előadáson nem játszották le. Fel vagyunk háborodva.

Címkék: fel rövidfilm pixar cinema city

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr101470197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.24. 13:25:24

Nekem is tele van a tököm a szolnoki cinemacityvel. Már az is öröm, ha új filmet mutatnak be, egyszerűen olyan érzésem van, mintha "csakazértsem" mutatnának be zsír új filmeket.

Repce Manó 2009.10.24. 13:42:23

Ez viszont már nem a Cinema City sara, vidéken a Palace is hasonló cipőben jár, egyszerűen rosszul osztják szét a kópiákat. A Halloween 2-t például csak Budapesten mutatták be, pedig négy kópia volt belőle. Pedig meg lehetett volna csinálni, hogy 1 Budán, 1 Pesten, 1 az ország keleti régiójába és 1 a nyugatiba. Mindjárt több potenciális nézőhöz jutna el. Persze kérdés, hogy ez mennyire éri meg a forgalmazónak, amikor (reklám híján érthető okokból) nem számíthat nagyobb nézettségre. Fuvardíj meg ugyanúgy van.
süti beállítások módosítása