HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Rated R for bloody horror violance and gore

Repce Manó 2010.01.22. 14:08

Eldőlt A farkasember (The Wolfman) korhatárbesorolása, és ami meglepő és egyben örömteli hír a horror rajongóinak, hogy nem egy vágott PG-13-as kópiának az üvöltését küldik szét a világban, hanem a szigorúbb, R korhatárra szabják a horror remake-t. A stúdió bízik benne, hogy az elveszített fiatalabb közönség helyére az idősebb nézők kerülnek majd, akik már ki vannak éhezve egy komolyabb képi és hangi ábrázolással bíró horrorfilmre. Február 11.-én, egy nappal korábban, mint Amerikában itthon is megbizonyosodhatunk róla, hogy milyen lett a film.

Címkék: horror rated r korhatár the wolfman a farkasember

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr951692704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.01.22. 19:19:22

Ez tényleg jó hír :)
Az előzetesek alapján igazi, jófajta rémdrámának, amolyan régivágású szellemben készített horrornak tűnik.
Nagyon várom.

2010.01.22. 20:49:33

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Az előzetesek alapján 'ijesztgetős' lesz. Azaz inkább a hangulat, atmoszféra (és a pöpecül megkreált farkasember) miatt lesz horror. Ami szerintem csak jót tehet neki.

A hangulat számít igazán.
Pl. a Jákob lajtorjája c. pszicho-horror ezerszer félelmetesebb, mint a vérgőzös-darabolós 'horrorok', amik manapság különösen divatosak.

Repce Manó 2010.01.22. 21:27:15

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: szerintem egyértelmű, a korhatár ismerete mellett, hogy nem csak ijesztegetés fog folyni, hanem vér is. Pedig pont ettől a filmtől nem várhattuk, hogy R-es legyen, de remélem nem ez lesz az egyedüli, ami kiemelkedővé teszi:)
süti beállítások módosítása