HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Avatar kritikák

Repce Manó 2009.12.11. 18:33

Igen, most ilyen Avataros korszakunk van és hiába fogynak alig a jegyek, ha nem IMAX 3D-s előadásról van szó, azért csak érdekel egyeseket a pályafutása. Már volt szó az első hivatalos vetítésről, de hivatalos vélemény még nem született. Azért a wowozás, és most nem a számítógépes játékról beszélünk, még most is jellemző, hiszen a rottentomatoes első 7 kritikája kivétel nélkül pozitív. Azóta már 12 vélemény született, ahol már találkozhatunk egy negatív hangvételűvel is, ugyan ez még mindig 92%-os átlagot jelent. Persze a legtöbben a film vizuális megjelenését díjazzák, Cameron-ról tudjuk, hogy a történet vezetésére is nagyon ügyel, tehát nem fogunk unatkozni. Már csak néhány nap és mi is megbizonyosodhatunk róla.

 

Címkék: avatar 3d kritikák rottentomatoes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr301590956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása