HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Adrien Vs Predator

Repce Manó 2009.10.11. 15:05

Előzetes hírek szerint szeptember 28.-án kezdték volna a Predators forgatását, de az imdb még mindig pre-production státuszt jelöl. A 2010 július 7.-i premier azonban stabil, ám biztosabbnak tűnnek a filmben részt vevő színészek névsora, ami között Danny Trejo (Machete) és Topher Grace (Pókember 3) mellett Adrien Brody-t jelölték ki a yautják fő ellenségének. Egyesek szerint idegen tőle ez a fajta szerep, ám be kell ismerni, hogy van ő olyan jó színész, hogy megbírkózzon az ilyen feladattal. A történet olyan lesz amilyen; ragadozók vadásznak, földi harcosok visszavágnak. A lényeg, hogy látványos legyen, ez pedig Robert Rodriguez producer bőkezűségétől, illetve stúdiójának kapacitásától is függ, a feszültségről pedig hazai származású rendezőnk, Antal Nimród gondoskodik.

Címkék: hírek adrien brody predators

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr51442641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása