HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

A végső Újhold előzetes

Repce Manó 2009.09.14. 21:09

Megérkezett az Újhold utolsó előzetese, amelyet inkább azoknak ajánlanék, akik ismerik a könyvet, ugyanis elég bőven merít az alapanyagból. Ez alapján viszont úgy tűnik, hogy némileg monumentálisabb lesz, mint a franchise kezdő filmje. Jó szórakozást az előzeteshez és kitartást a visszaszámláláshoz. Már csak 66 nap a hazai bemutatóig, ami november 19.-én esedékes.

 

Címkék: előzetes újhold new moon

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr641382190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.14. 21:28:47

Egy nem rajongó számára kisülhet ebből valami jó?
Az első rész majdnemhogy nézhetetlen volt számomra, a folytatást viszont Weitz rendezi,aki azért otthon van a fantasyban.

Repce Manó 2009.09.18. 16:58:55

@koimbra: pedig egyszer már megválaszoltam neked, hogy szerintem érdemes adni neki még egy esélyt. Ahogy te is írtad már a blogodban, hogy az új rendező személye is csalogató, de ahogy elnézem a trailer-t az egyébként nem annyira kiemelkedő alaptörténetet is sikerült kissé felturbózni.
süti beállítások módosítása