HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Avatar képek és egy pár szó róla

Repce Manó 2009.08.24. 20:12

Már bemutattam az év talán legjobban, de valószínűleg még nem a legtöbbek által várt sci-fi fantasy akció-kalandfilm teaser trailer-jét. Az Avatar decemberben jön hozzánk és az egyik, ha nem a legjobb blockbuster filmrendezőtől jön 12 év szünet után, tehát nem csoda a körülötte forgó hiszti. Ráadásul azért nem készítette el Cameron a filmet, mert a trükk technika most fejlődött arra a szintre, hogy bele lehessen vágni. Az előzetesből egyébként magam a karizmatikus akciőhős nő szerepét hiányoltam egyelőre, hiszen Cameron régen szerette a kemény nőket, mint Sarah Connor sem volt gyenge, és Ripley-ből is ő kreálta a 80-as évek legelismertebb női harcosát és Jamie Lee Curtis is szép karakterfejlődésen ment keresztül a Két tűz között végére. Talán az a na'vi leányzó elhozza nekünk ezt a karaktert, aki eddig két snittben mutatkozott meg, de Michelle Rodriguez jelenléte is igazolhatja az előbb leírtakat, és ha már ennyit koptatom a billentyűzetet, akkor ejtenék pár szót a történetről is, mivel ezen a blogon még nem esett meg: Sam Worthington karaktere tolószékes, de tudatát átirányítják egy na'vi lénybe, így abban a formában tehet eleget küldetésének, a Pandora bolygó felkutatása. A katonaság sem poénból van jelen, valami konfliktus keletkezik, ami indokolja a jövőbeli szuperfegyverek használatát. Lássuk hát azt a néhány képet!

Címkék: avatar képek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr521335624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása