HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Micheal Jackson film(ek) jönnek

Repce Manó 2009.07.06. 15:20

Egész estés dokumentumfilm készül a popkirály meg nem valósult túrnéjának gyakorlatának utolsó felvételeiből, amiből reménykednek, hogy a Jackson után maradt durván 400 millió dolláros adósságot rendezni tudják az örökösök számára. Legalább is ezt nyilatkozta az AEG Live, akinek bizonyára sokkal fontosabb, hogy a nyárra tervezett koncertturnésorozatra költött 25 millió dollár visszajöjjön és az eladott jegyek visszafizetését is rendezni tudják. Egyelőre nincs adat, hogy a mozikat is megcélozza-e a film, vagy csak DvD-n hódít majd. Mindenesetre időközben már előrendelhetővé vált egy Micheal Jackson életrajzi film, mely a Micheal Jackson sztori címet viseli, és 47 perces. 1499 Ft-ra értékelték és július 14-én jelenik meg hazánkban DvD-n. Ha már Micheal Jackson szerintem érdemesebb megvenni a 89 perces Moonwalkert, ami 1799 Ft-ért vásárolható az xpress-től.

Címkék: hírek dvd micheal jackson

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr901229930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása