HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Kelet felé is terjeszkednek a 3D-s mozitermek

Repce Manó 2009.07.05. 21:19

Úgy gondolom, hogy olvasótáborom nagy részét végre érintheti ez a 3D-vel kapcsolatos hír. Az első Real-D technikával felvértezett mozi hazánkban természetesen Budapesten nyílt meg a Westend-ben, majd az Aréna pláza Cinema City folytatta a sort, ahol az ország egyetlen IMAX mozija található. Később pedig Győr, Pécs és Székesfehér vár is lehetővé tette, hogy térhatásban élvezhesse a közönség az efféle technikával készült filmeket. Kelet-Magyarország pedig továbbra is hanyagolva volt. De a deprivációnak vége, ugyanis a Cinema City hálózat Debreceni és Miskolci multiplexe is képes Real-D vetítésre. A héten már ilyen formában is műsoron volt a Jégkorszak - A dínók hajnala 3D-s változata. Debrecenben egy 3D-s vetítés felnőttek számára 1500 Ft-ért, a gyermek, vagy diák számára 1240 Ft-ért elérhető. Miskolcon azonban 1440 Ft egy felnőtt jegy (Az Arénában ennyi a 3D diák), a gyermek vagy diák 3D-s jegy pedig 1200 Ft-ért elérhető. Szóval nem számít a későbbiekben komolyabb luxusnak egy vidéki 3D-s vetítés. Szóval egyre elérhetőbb a vidékiek körében is a 3D-s élmény, aminek bizonyára sokan örülnek. Viszont a Jégkorszak 3D nem biztos, hogy a legalkalmasabb film, hogy megfogja a kíváncsi nézőket, ugyanis bár nekem nem volt a 3D-s változathoz szerencsém, több kritika is rávilágított, hogy ez a film nem hemzseg az olyan 3D-s elemektől, ami maradandó élményt nyújtana. Valószínűleg a következő 3D-s horror, A végső állomás (4), ami remélhetőleg eljut Magyarországra a Véres Valentin 3D-hez hasonló sikereket ér majd el a vidéki termekben.

Címkék: hírek 3d

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr281228501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása