HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Hamarosan forgatják a Twilight sorozat harmadik részét.

Repce Manó 2009.07.03. 21:10

Mire az Alkonyat folytatása, az Új Hold moziba kerül, már le is zavarják a harmadik rész, az Eclipse forgatását, ugyanis augusztus 17. és október 31.-e közé esnek a film felvételei. A premierre pedig kevesebb, mint egy évet kell várni, pontosabban 360 napot, ami 2010 június 30-án lesz esedékes. A film rendezője a 30 nap éjszakát jegyző David Slade lesz, aki már bizonyított a vámpír témában az említett film kapcsán. A forgatásnak a Vancouver Film Studios ad majd helyet. Az Új Hold bemutatója 2009 november 20-án lesz. A könyvet pár napja kezdtem olvasni, azóta nem volt erekcióm. Nem szőrös embernek való ez, de majd legkésőbb egy hét múlva egy férfi szemszögből íródott könyvkritikával is jelentkezem. Nem fog tetszeni a rajongóknak.

Címkék: hírek forgatás eclipse twilight alkonyat new moon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr311225264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása