HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Roland Emmerich ismét rombol!

Repce Manó 2009.06.19. 22:34

Bár a Németországból Amerikába integrálódott rendező filmjeivel kapcsolatban nem mindig a pozitív vélemények a dominánsak, azért mégis sokakat megmozgat, ha új filmmel mutatkozik. Először 1996-ban a Függetlenség Napja c. filmmel hozta el majdnem a Föld pusztulását, majd a Godzillával amortizáltatott le néhány épületet, és a Holnapután c. filmjében is figyelmezteti az emberiséget, hogy bizony vannak még nagyobb erők, amik ellen nem tudunk tenni, bármennyire is magasan birtokoljuk a tápláléklánc csúcsát. Néha ugyan megszakítja hobbiját, más műfajjal foglalkozik, visszamegy egy kicsit a múltba, néha csak pár száz évet, mint A hazafi esetében, de van, hogy 10 000 évet, ahogy az I.E. 10 000 esetében, de mindig visszatér a kedvenc témájához. Pusztítsuk el az emberiséget! A 2012 előzetese látványban sokat ígér. Lehet górcső alá venni a német direktort, de egy stabil minőséget várhatunk tőle. Íme a 2012 hosszabb előzetese:

 

Címkék: előzetes trailer 2012

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr501196232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.06.20. 11:56:50

Emmerich a katasztrófafilmekben profi, szóval elvileg ennek is jól kéne szerepelnie.
süti beállítások módosítása