HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Nem vagyok foglalt, kancát akarok, elmegyek bármeddig!

Repce Manó 2009.01.11. 15:00

Szextúra (Sexdrive)

Ian átlagos lúzer gyerek, még soha nem volt barátnője. Abban a tévhitben él, hogy a nőknek a szemét pasik kellenek és ő ezt a chaten gyakorolja egy bögyös szőkével és olyan fake képet szerkesztett magának, mint ha rászakadt volna a Van Damme poszter. A valóságban azonban egy átlagos gyerek, akinek lövése sincs, hogyan kell meghódítani a gyengébb nemet, ám lehetősége adódik, hogy meglátogassa kúrzora választottját. 9 órás autóút áll előtte, miután kölcsönlopja báttyja féltve örzött vagány járgányát, és eközben magas sebességbe kapcsolva bombáznak az Orwel filozófiával, mert ahol kamera van, ott téged felvesznek, feltöltenek a youtube-ra és ki tudja ki áll a virtuális lány Hanyatt Helén mögött? Tehát elsősorban az internet veszélyeire próbál nagymértékben rávilágítani a Szextúra, miközben a műfajban nélkülözhetetlen testnedvekkel, homoszexualitással és egyéb perverz szexuális tartalmakkal kapcsolatos poénok is tömegesen végigkísérnek bennünket Ian kalandos útján, ahol legalább olyan ciki csavarokat tapasztalunk, amit a műfaj krémjeinél (Amerikai piték) is megszokhattunk.

A színészi játék esetében pedig mindenképp szeretném felhívni James Marsdenre a figyelmet, őt főleg szemüvegben láthattuk az X-Men sorozatban, ahol Cyclops esetében csak meredten kellett néznie, de most levezethette minden rejtett feszültségét, ami elborult agyában sűrűsödött ki tudja mióta. Mindenesetre felettébb vicces dolog volt látni szélsőséges érzelmi kitöréseit. Az öccsét alakító Josh Zuckerman a szokásos szerencsétlen és vak gyereket játssza, aki inkább többszáz mérföldet utazik, hogy elveszítse a szüzességét, miközben félpercenként szerelmet vall neki egy szebb és értelmesebb asszony Amanda Crew személyében, akinek funkciója a fiú-lány barátságból kialakuló vonzalom vagy szerelem feldolgozása. Naná, hogy egy ilyen rövid vígjátéknak a szokásos kliséhalmazokból felépített végkifejletet kell bemutatnia. Kettejük utitársa pedig a kicsit testesebb, de annál stílusosabb Lance, akit Clark Duke alakít, és meglátásom szerint még látjuk őt hasonló kaliberű szerepekben, vagy műfajú filmekben.

Szóval a szexuális témájú vígjátékok kötelező elemeinek teljes skáláját zongorázza végig a Szextúra, melyben néhol kissé túlzásba viszik az ízlés elleni merényletet, de összességében egy szórakoztató történet jó zenékkel és sok nénivel. Az imdb közönségének 2500 embere 7.0-ára állította be. Ez pedig hűen tükrözi az én értékelésemet is. 7 pont.

Címkék: vígjáték szextúra sexdrive

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr53870905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása