HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Hírek röviden karácsonykor! Köztük az új Batman!

Repce Manó 2008.12.26. 00:51

Watchman jogok Karácsonyra!

Aki még ne látta volna a Watchman előzetesét, az ide kattintva megnézheti... nos ő lenne az, akinek premierjét sok mozifanatikus illetve képregényrajongó a legjobban várja. A Warner Bros társulata el is készítette a filmet, a bemutató márciusban lenne elvileg mindenhol, csak közben kiderült, hogy a 20th Century Fox-hoz tartoznak a jogok. Nekik se kellett több, azonnal bírósághoz fordultak, persze csak miután elkészült a film, aztán szentestére ki is mondták a határozatot, miszerint a Fox tulajdonában vannak a jogok. A filmet azonban a Warner készítette, szóval most folynak az egyezkedések. Remélhetőleg nem a bemutató rovására, illetve annak eltolására. A rendező egyébként az a Zack Snyder, akihez a 300 és a Holtak hajnala remake is köthető, a film a moziban eredetileg több, mint 160 perces játékidővel futna. Ehhez pedig később DvD-n jönne a kb. fél órával hosszabb változat.

Jerry Bruckheimer és a beszélő állatok

Egyik kedvenc producerünk eddig ilyen filmeket pénzelt, mint a CSI: New York-i helyszínelők, a Karib tenger kalózai sorozat, Nemzet aranya filmek, Bad Boys, Pearl Harbor, Tolvajtempó, Armageddon, Con Air - A fegyencjárat, A szikla ... szóval ad munkát Nicolas Cage-nek. Most egy olyan animációs filmet pénzelt, amiben beszélő állatok egy titkos kormányprogram kémjei. Az egyik állatnak természetesen Nicolas Cage adja a hangját. Amerikai bemutató július 24-én. Ja. A film címe: G-Force.

 

Christian Bale nem hajlandó Robinnal dolgozni

Majd egy ráadás hír a Batman rajongóknak, hogy Christian Bale kijelentette (mondjuk már régebben, de most lett aktuális a hír), hogy amíg ő játssza a Batmant, addig nem hajlandó megtűrni maga mellett semmilyen Robint, aki Joel Schumacher utolsó két Batman filmjében volt a bőregér társa. Mindenesetre kikerült egy kép az új készülő Batman filmből, ahol tisztán kivehető az új társa is. Nem tudom, de kicsit az az érzésem, hogy ez egy fake-hír, ugyanis az imdb még nem jelez készülő Batman filmet. Lehet, hogy annyira titokban akarják tartani, hogy aztán meglepetés legyen? Íme a kép, melyen Batman és társa harcba indulnak a különös negatív hős ellen.

 

 

 

 

Címkék: spiderman fake batman bruckheimer watchman

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr79842083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2009.08.30. 12:42:17

A III. RÉSZBEN NEM LESZNEK:

- Batmannek segédjei
- Bruce Wayne-nek barátnője
- Batmannek jeges ellensége
- A képregény-béli ellenségek segítő-figurái
- Bruce Wayne személyéhez nem kapcsoló főgonosz
- Női gonoszok
- a 4 kísérleti denevérfilm bármelyik negatív alakja
- Tudományos fejlesztés vagy sugárzás következtében kialakult gonosz figura
- a nolani dilógiában eddig szerepelt főgonoszok bármelyike


HM, NEM SOKMINDEN MARADT.
süti beállítások módosítása