HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Íme a Conan família

Repce Manó 2010.01.24. 15:16

Remélem senki nem lepődik meg, de Conan a barbár is meg kell járja az új évezred mozijait, az persze senkinek nem fog eszébe jutni, hogy a Schwarzenegger félét futtassák a mozikban, a producerek inkább kreálnak egy újat. Marcus Nispel, aki már két slasher horrort, a Péntek 13-at és a Texasi láncfűrészes mészárlást reboot-olta, most új műfajban kapott feladatot és a kijelölt stábbal március 15.-én teljes harci készültségben kezdhetik forgatni Schwarzenegger első klasszikusát. Conan-t ezúttal egy Jason Momoa nevezetű srác fogja alakítani, akivel első ránézésre még én is bátran megküzdenék, apját pedig a majdnem Oscar díjas Mickey Rourke fogja alakítani... amíg nem láttuk az asszonyt, addig nekem egy kicsit gyanus ez a felállás.

Címkék: remake conan rourke nispel momoa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr911698065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása