HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Pókember 1/C

Repce Manó 2010.01.16. 10:12

Ha rendes ütemben folynának a Pókember filmek körüli munkák, akkor nyárra már biztosan érkezne az új mozi, de még csak az előkészületeket sem kezdték meg, a stúdiót pedig köti a határidő, különben a Peter Parkerről szóló képregény jogai visszakerülnek a Marvel-hoz. Talán épp ez lenne a legjobb, és akkor megbízható filmek készülnének, de a jelenlegi állás szerint nem egyszerűen egy folytatás van tervbe véve, hanem egy reboot, azaz újra kezdik az egész hacacárét. Így aztán várhatjuk, hogy feltűnjön a gyíkember, amikor az első film megint arról fog szólni, hogy a rádioaktív pók megcsípi hősünket és átalakul szuperhőssé. Sőt, egyes felvetések szerint Twilight szintű filmet akarnak készíteni, hogy ezzel megnyerjék a fiatalabb generációkat, így az sem elképzelhetetlen, hogy Robert Patinson vagy Taylor Lautner ölti magára a piros gúnyát. Már a rendezőről is szivárognak a hírek, első körben Marc Webb (még a nevében is benne van a háló) került szóba, aki a hazánkban még nem forgalmazott (500) Days of Summer c. filmet rendezte, ami be is került az imdb legjobbnak megszavazott 250 filmjének végére. Erre már is rácáfolt egy újabb hír, miszerint a magyar származású Antal Nimródot szemelték ki az új Pókember ledirigálásának feladatára, aki jelenleg a Predators c. film munkálataival van elfoglalva. Nem is lenne rossz, a magyarok egyre jobbak odakint.

Címkék: hírek spiderman antal nimród pókember képregényfilm

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr261676293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása