HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Hírek meg minden

Repce Manó 2010.01.10. 14:38

A sablonos kifejezéssel élve: a nagy sikerre való tekintettel az újragondolt Star Trek folytatódik. A franchise második darabja 2012 június 29.-ére már le is foglalták a mozikat. Plusz vagy mínusz egy hét is itthon is megtekinthetjük, ha a papírforma érvényesül.

Hugh Jackman egy interjúban elmondta, hogy 2011-ben fogják forgatni a Wolverine második részét, ami Japánban fog játszódni. A Farkas (vagy Rozsomák, Pézsmapatkány, Torkosborz, Kócos Soma) így csak a következő évben kerülhet bemutatásra, ami szintén a feltételezett világvége évre esik. Felmerült a hír, hogy a Gettó milliomos írója, Simon Beaufoy jegyzi a film szkriptjét. Az imdb-n még nincs ennek látszatja.

Megjelent a Szupercsapat első előzetese, amit lentebb meg is nézhettek, vagy a türelmesebbek az egész filmet június 11.-e környékén itthon is.

 

A Piranha 3D-nek is megvan már az előzetese, de annyira gyatra minőségben lelhető fel, hogy nincs humorom itt bemutatni, de valamiért nem tetszik az amerikaiaknak. Legalább is a fórum hozzászólásokból ez derül ki.

Egyesek szerint az Avatar diszkriminatív, mert nincs benne meleg szál. Egy néző még neki is állt seggfejezni James Cameronnal. Szerintem pedig Norm Spellman biológus első barátságos megnyilvánulása Jake Sully felé elég gyanus volt, nagyon látszott az arcán, hogy örül a srácnak. Ez egyértelművé teszi, hogy halott ikertestvérével korábban titkos szerelmi viszonya volt. De szerintem még három ilyen szálat bele lehet magyarázni.

Címkék: hírek avatar star trek trailer wolverine a team

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr521661210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása