HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Avatar RealD otthon?

Repce Manó 2009.12.18. 14:08

Lehetséges? Naná, hiszen a most mozikban dübörgő Avatar hiába élvezhető pogány sík képernyőn is, ha a vélemények 90%-a szerint a 3D adja az igazi látványt és aki elég mély a zsebe, megteheti, hogy az ehhez szükséges berendezéseket otthonába szállítsa. Egy speciális új kijelző, BD3D-s képet feldolgozó BD-lejátszóra és polarizált szemüveg segítségével hasonló minőséget élhetünk át, mint a RealD termekben. Színveszteség nélkül. Az új fajta lejátszó persze lefelé is alkalmassá teszi a lejátszást, azaz normál BD-t is lejátszik, illetve a normál lejátszó is bemutatja 2D-ben a 3D-s lemezt.

A franciák pedig már áprilisra ki is tűzték az Avatar BD megjelenését, ami tartalmazza a 3D-s verziót, legalább is a Fox stúdió szerint. Ennek láthatjuk a borítóját, ami bizonyára még nagyon sokat fog változni. Ez egyelőre túl egyszerű.

Címkék: avatar bd 3d megjelenés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr851606730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása