HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Avatar poszter

Repce Manó 2009.11.26. 15:30

A filmet már régóta várjuk, de úgy tűnik végre kezdenek olyan posztereket is összedobni, amik némileg tetszetősebbek. Legalább is nekem ez jobban tetszik, mint amikkel korábban találkoztam, ezzel kapcsolatban viszont találkoztam olyan véleménnyel is, ami szerint ez sem igazán mutatós. Kinek mi.

Továbbá információink vannak, hogy december 3.-ától lehet jegyet venni az IMAX változatra is. Mondjuk ez törvényszerű, hogy két héttel a premier előtt teszik lehetővé, hogy a legtürelmetlenebb érdeklődők tegyék lehetővé, hogy időben megnézhessék a filmet.

 

Az sem meglepő fordulat, hogy James Cameron filmje PG-13-as korhatár besorolást kapott, azaz 13 év alatt csak szülői felügyelettel mehetnek be a moziba.

Címkék: avatar poszter imax

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr461554125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása