HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Újhold, új rekordok.

Repce Manó 2009.11.24. 18:42

Az első hétvégi összesítések alapján íme az Újhold rekordjai. Ugye Amerikában az éjjeli vetítésekre 26.27 millió dollár értékben keltek el jegyek, ami ráver a Harry Potter 22.2 milliós kezdésére. A nyitónapi rekordot A sötét lovag tartotta 67 millió dollárral, most az Újholdé ez a pozíció 72.7 millió dollárral. Minden idők legjobb hétvégi eredményét érte el A sötét lovag és a Pókember 3 után 142.8 millió dollárral. Továbbá pedig egy kis hazai. A szokásos 4 naptól eltérően most csak 3 napja volt itthon menetelnie, de ez is elég volt neki, hogy 119 472 nézőt kiszolgáljon, ami csak a Jégkorszak 3 - A dínók hajnala jelentett némileg több bevételt, de ott erősítették a végeredményt a 3D-s jegyárak, illetve két nappal több ideje volt a gyűjtésre. Ám a Harry Potter és a Félvér herceg 167 ezer nézőjét nem főzte le. Van még egy pozíció, amit bizonyára magasan a sajátjának tudhat, ugyanis soha ennyien nem ültek még be FELIRATOS filmre 3 nap alatt hazánkban. Beszélik továbbá, hogy decembertől már szinkronizált kópiák is futnak majd a moziban, ami szintén megugraszthatja a nézőszámot, erről azonban még nem találtam hiteles forrást.

Címkék: rekord hazai box office újhold new moon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr571549567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása