HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Titánok harca jövőre

Repce Manó 2009.11.14. 18:35

Az imdb szerint kb. 70 millió dollárt költöttek a Titánok harca remake-re, melyben Sam Worthington jelenik meg Perseusként, ennél azonban lényegesen látványosabbnak tűnik az első trailer. A filmet az a Louis Leterrier rendezte, aki tavaly A hihetetlen Hulk-ot is jegyezte, és bár e tekintetben még lehetnek kétségeink a személyét illetően, de szerintem érdemes odafigyelni a film score-jára, amit a szintén zöld Marvel karakter mozijában közreműködő Craig Armstrong komponált. Szerintem a tavalyi év egyik legjobbja volt, a Titánok harca első teaser trailer-e pedig az utóbbi idők egyik legjobbja. Start: 2010 március 26.

 

Címkék: előzetes akció fantasy teaser clash of the titans titánok harca sam worthington

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr921525244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása