HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Juno Reactor koncert

Repce Manó 2009.10.23. 00:47

Vége a Vidor fesztiválnak, de mégis meg kéne látogatni egy jó koncertet. Tiesto-n egyedül jelentem volna meg, és különben is már láttam tavaly, november végén dekoratív lányokat kísérhetnék Backstreet Boys koncertre Pozsonyba, ami szintén nem áll távol tőlem, de azt hiszem a végleges választás a Juno Reactor nevű formáció december 14.-i koncertjére esik, ami a Budapesti Petőfi Csarnokban kerül megrendezésre. Nem véletlenül az egyik kedvenc, ha nem a kedvenc zenekaromról van szó, amely a filmzenék univerzumában sem ismeretlen fogalom. Többek között ez a 14 emberből álló csapat tette különlegessé a Mátrix filmek hangulatát, illetve a Volt egyszer egy Mexikó c. western-akciófilm audio részlegéhez is hozzájárultak, nem beszélve a Mortal Kombat (már akinek) kultikus jelenetéről Liu Kang és Reptile között, mely közben szintén ők hallhatóak. Ám a műfajuk ennyivel még messze nincs kivesézve, hiszen az általam ismert legváltozatosabb műfajú zenekarról van szó, melynél a wikipedia-n meg van jelölve a Trance, Goa, Electromos, indusztriál, és világzene, amihez még hozzátehetnénk az ambient-et is, illetve a foundry-t szokták megjelölni velük kapcsolatban... meg az AV-t de ezzel már tényleg túlléptem a szakterületemet. De a továbbiakban beszéljen még néhány klip.

 

 

 

Címkék: zene filmzene koncert trance ambient matrix tiesto industrial backstreet boys petőfi csarnok mortal kombat juno reactor electric goa trance foundry

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr691468977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása