HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Mégsem Fűrészel a Budapest Film

Repce Manó 2009.10.14. 11:59

Amilyen nagy örömmel olvashatták a Fűrész filmek elkötelezett rajongói, hogy világpremier utána 6 nappal már hazánkban is bemutatásra kerül Jigsaw hatodik története, olyan hidegzuhanyként érhette őket, hogy a Budapest Film visszalépett a mozis forgalmazástól. A Fűrész 6 ugyanis olyan korhatárbesorolást kapott, ami szerint magasabb jegyár mellett lehetne vetíteni a moziknak, ez pedig nem igazán érné meg a multiplex termek lefoglalását. Hasonlóan járt a negyedik rész is két éve, ám azt pár hónap késéssel bevállalták néhány kópiával. Egyelőre nem tudni, hogy később kitűznek-e egy újabb hazai mozipremiert, bár nézőszám tekintetében előnyösebb lett volna a világpremier közeli október 29.-e, mint egy olyan időpont, amikor az érdeklődők nagy része már alternatív úton megtekintette.

Címkék: hírek fűrész saw budapest film

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr771449408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása