HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Pókember 4-5-6 hírek

Repce Manó 2009.08.17. 18:12

Korábban úgy tervezték, hogy a Pókember 4-5-öt egyszerre forgatják le és egy éven belül lenne a két film premierje. Írtak róla, hogy Tobey Maguire 50 millió dollárt + bevételi részesedésért vállalta volna el a piros gumiruhában házak között feltűnés nélkül ugrándozó Marvel hős szerepét, de nem tudni mire jutottak. Az viszont biztos, hogy csak a negyedik részre érvényes, mind Maguire és Kirsten Dunst, illetve a rendező Sam Raimi szerződése. Az ötödik és hatodik részt viszont a 4-5. résszel kapcsolatos korábbi hírek mintájára egyszerre forgatnák le. A rendező pedig valószínűleg nem vesz részt, ugyanis a negyedik Pókember film után a World of Warcraft c. játék megfilmesítésén fog dolgozni. A negyedik Pókember film 2011-ben lesz látható a mozikban.

Címkék: hírek pókember spider man

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr491315808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2009.09.01. 14:31:00

Pókembert ugyanúgy ríbótolni kellene, mint Supermant. Amit Raimi és Maguire prezentáltak, távolról sem az igazi Pókember.
süti beállítások módosítása