HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Alien, Predator, Schwarzenegger

Repce Manó 2009.08.02. 22:59

Ridley Scott még 2005-re készült új Alien film tervvel, de végül ez nem valósult meg, viszont most ismét elővették a történetet és felröppent a hír, hogy Ridley Scott rendezi a filmet. Majd átadta a széket lánya barátjának Carl Rinsch-nek, de a hírek hamar cáfolták ezt, mert a Fox úgy döntött, hogy vagy Ridley Scott rendezze meg a filmet, vagy senki. Most már hivatalos, hogy Ridley Scott elvállalta a rendezést. Az új Alien film valójában egy előzmény film lesz, ami a Nostromo esete előtt játszódik és az elefántszerű űrutasról is szeretnének többet mutatni nekünk.

Közben Robert Rodriguez a produceri teendőket végzi az új Predator mozi kapcsán, ami jelenleg Predators munkacím alatt folyik és a magyar származású Antal Nimród kapta meg a rendezés jogát. Az első Predator filmben Schwarzenegger rúgta szét a yautja seggét, és Rodriguez szeretné, ha mindenképpen feltűnne benne Kalifornia jelenlegi kormányzója, de ha az élő szerepeltetés nem is lenne megvalósítható, akkor legalább úgy animálva, ahogy a Terminator Megváltásban oldották meg. Kevés olyan színész van, aki ha nemet mond egy szerepre, új színész keresése helyett inkább animálva oldanák meg a jelen létét. Nálam felmerül a gyanu, hogy ha még ennyi gond van a filmmel, hogy szerepeljen-e és ha igen, hogyan, akkor mi lesz a kevesebb, mint egy évvel később esedékes bemutatóval? Reméljük, hamar nekilátnak a forgatásnak és nem csúszik sokat a projekt.

Címkék: hírek alien predator schwarzenegger

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr921284083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása