HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Piranha gore képek

Repce Manó 2009.07.12. 22:36

Jövő márciusban támadnak a 3D-s mozikban a Piranhák, az első képeket elnézve minden eddigi testcsonkítást túlszárnyalnak majd, hála Alexandre Aja rendezőnek, aki már a Sziklák Szeme és a Tükrök c. filmek esetén sem fogta vissza magát. Ráadásul az eszetlen gore műfajon túl sikerül neki igényesebb horrort is összerakni. Hamarosan meglátjuk, hogy a kult horrorfilm esetén a 3D-s minőségen túl mire is számíthatunk.

A további képek megtekintését erős idegzetűeknek ajánlom a következő internet címen. De ahogy publikáltam ezt a bejegyzést, már kikerültek friss képek ezen a címen, ahol jól látszik, hogy a közreműködők élvezik a horrorfilm forgatását.

Címkék: horror gore 3d piranha

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr911242568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása