HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Úgy tűnik elérkezett a 3D-s horrorok hajnala

Repce Manó 2009.06.13. 15:17

Nemcsak moziban volt élvezhető, hanem otthonunkban is a Véres Valentint 3D-ben. Már aki megfelelő méretű tévén is tudja élvezni, talán hasonló élményben lehet része, mint a moziban. Igaz, hogy közhely, de valószínűleg a mozi élményét messze alulmúlja majd a DvD változat. Azért biztos kellemes csemegének ígérkezik az augusztusban megjelenő Véres Valentin DvD, ami megerősített információk szerint tartalmazni fogja a 3D-s változatot is. A meg nem erősített specifikációk között szerepel még egy alternatív befejezés, kimaradt jelenetek és egy bakiparádé. Remélhetőleg a RealD élményt visszaadó szemüvegből is csatolnak hozzá párat. Az áráról egyelőre nincs információ.

A Végső állomás negyedik része is eljön hamar, Amerikában augusztus 28-án, mégpedig szintén 3D-ben retteghetjük végig. A címe egyébként A végső állomás. Úgy látszik kezdenek leszokni a sorszámozásokról, így lassan a részeket már csak az tudja kronológiai sorrendbe tenni, aki teljes mértékben végigköveti a sorozatok alakulását. A poszter és az előzetes igen érdekesek. Rest in Pieces!

Végül két kép a Piranha 3D forgatásáról, amit a Tükrök és a Sziklák szeméért felelős Alexandre Aja rendez. 2010 márciusában lesz az Amerikai bemutató. Reméljük hamar találkozhatunk a Piranhával, persze inkább egy 3D-s teremben, mint a folyóban.

Címkék: 3d piranha véres valentin the final destination a végső állomás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr171182728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása