HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

X-Men Origins: Farkas képek

Repce Manó 2009.04.10. 14:48

Pár hete felkerült az internetre a Farkas (Rozsomák, Kócos Soma, ki hogy ismeri) mozi félkész verziója, melyben az effektek helyét zöld háttér jelzi és a színészeket tartó drótok is könnyen kivehetőek, illetve hiányoztak belőle az újraforgatott jelenetek, szóval még csak nem is a végleges vágást tartalmazza a kérdéses file. A FoxNews amerikai hírtelevízió egyik kritikusa le is csapott az anyagra és írt róla egy pozitív kritikát, a cég azonban postafordultával el is bocsájtotta a torrentező írót és eltűntette az írását. Magyarországon április 30-án kerül mozikba a film, egy nappal az amerikai premier előtt. Addig is a húsvétra való tekintettel az imdb felrakott néhány új képet a hamarosan megjelenő Eggs Men moziról. Íme

Címkék: farkas képek rozsomák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr831057897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása