HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Mozifanatikusok Éjszakája 2009

Repce Manó 2009.03.13. 12:10

Tavaly már megrendezték, állítólag akkor sem első alkalommal a Red Bull Mozifanatikusok Éjszakáját. Sajnos csak a fővárosban volt lehetőség a rendezvényre. Április 18-tól 19-re virradó reggelig korlátlan mozizásra jogosította fel a nagyvászon szerelmeseit a Palace hálózat Mammut, Lurdy ház és a Westend multiplexei. Volt szerencsém Budapesten részt venni a Westend vetítésein, ahol 14 terem állt rendelkezésünkre. Idén azonban az Észak-Keleti régión tartózkodók sem maradnak ki a hajnalig tartó mozizásból, hiszen a Nyíregyházi Pláza 6 termes mozija is beszállt, ami első vidéki helyszíne a rendezvénynek, továbbá Budapesten a Duna Plázában is lehetőség lesz jegyet, illetve karszalagot venni, amit tavaly 1990 Ft-os áron lehetett megkaparintani. 

Ezen a dicső éjszakán este 6 órától reggel 6 óráig folyamatosan vetítenek, és szabadon mászkálhatunk a termek között. Egyszóval miénk a mozi összes terme. A környéken babzsákokon pihenhetnek meg a sok filmnézéstől elfáradtak, továbbá zenét is szolgáltatnak... bár tavaly a Dj család egyik jólismertebb stílusát képviselő tagja jelent meg, én mint valódi mozifanatikus örülnék neki, ha Nyíregyházán valódi filmzenéket játszanának a keverőpult mögött tevékenykedő szakemberek. Jó szórakozást, és ne felejtsünk el időben jegyet vásárolni. Bár a plakátok még nem jelölték meg, de előzetes információk szerint április 24-ről 25-re virradó éjszakán lesz esedékes Nyíregyházán először a Mozifanatikusok Éjszakája, ami Magyarországon II-es sorszámot tartalmaz.

Urambocsá' a negatív reklámért, de a Debrecenben lévő Cinema City-hez szokott mozinézők közül biztosan sokan bevállalják, hogy leutaznak Nyíregyházára, ahol aztán szembesülhetnek vele, hogy mennyivel jobb hangminőségben élvezhetik a filmet, ha a Nyírplázába ülnek be egy-egy filmre. Talán így némileg erősödik a forgalom Nyíregyházán.

Címkék: 2009 mozifanatikusok éjszakája

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr72999816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása