HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Büszkeség, Balítélet, Zombik és a Predator

Repce Manó 2009.02.20. 23:03

A filmdroid blog oldalán olvastam a híreket, miszerint Jane Austin regényéből, a Büszkeség és balítéletből újabb filmfeldolgozások készülnek... csak ezúttal egy kicsit másképp. Az alaptörténethez ugyanis hozzáadnak még zombikat is, na meg a Predatort is, ám két külön filmről lenne szó. A Pride and Predjuce and Zombies már regisztrálva van az imdb-n, de még semmit nem lehet tudni róla, csak, annyit, hogy Natalie Portman már érdekelt a projektben.

A Pride and Predator esetében szintén a klasszikus Austin regény adja az alapot, csak hozzáadták a kényszerleszállást végző "yautját", aki majd egy bizonyos sorrendben depriválja a szereplőket. Aztán, hogy mi lesz ebből a lehetetlennek tűnő hírből, éveken belül meglátjuk. Lehet, hogy kacsa az egész, de ki tudja, talán jövő ilyenkor ehhez a sztorihoz képeket vagy előzetest mutathatok. Addig viszont, aki még nem olvasta, és itt utalok magamra, talán illő a filmig elolvasni a könyvet is.

Címkék: pride predator zombies

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr33955755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása