HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Folytatom, mert a bloghu jó

Repce Manó 2013.01.24. 21:11

Könnyebb kezelhetősége miatt átváltottam a freeblogra, amelynek használata egy jó ideig örömmel töltött el, ám ahogy látjátok Django elszabadul kritikámat már itt prezentáltam. Ennek az volt az egyszerű oka, hogy a freeblog nem volt hajlandó menteni az írásomat, illetve már korábban is voltak problémák a kérdéses oldal motorjával. Ezért úgy döntöttem, hogy az egyre ritkuló, ám azért még jelen lévő írói hajlamaimat újra ezen az oldalon fogom szabadjára engedni, mert ugyan nehezebb kezelni, de sokkal megbízhatóbb. Juhé!

Címkék: visszatérés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr815041996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása