HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Még mindig 2009 Top(less)

Repce Manó 2010.01.25. 19:11

Tényleg vannak olyan csoportok, akik a meztelen testeket figyelik a filmművészetben. Ha nem térünk ki a szélsőséges műfajokra, akkor egyértelműen Pasolini filmjeiből válogathatnánk ki az all-time listát, illetve Lars von Trier Idióták c. filmjét is megemlíthetnénk, ahol már az erektált hímtag sem tabu téma. Most azok számára kedveskedem egy rövid listával, akiket izgat ez a téma, ráadásul mindkét nem, illetve nemi orientáltság képviselője megtalálhatják a maguk kedvencét. Heteroszexuális férfiként úgy érzem nem meglepő, ha a női szereplők kerülnek előtérbe.

7. Brüno
Tulajdonképpen poénforrásnak szánták a körbe-körbe forgó hímtagot, bár akadnak szép számmal, akik inkább elszörnyedtek, hogy a nagyvásznon látnak ilyet. Ezért nem került a lista élére, de emlékezetes volt, ezért említésnek méltónak tartjuk.

6. A felolvasó
Most pont nem Kate Winslet adottságairól van szó, bár ő is vonzó nő még a korához képest, de David Kross-nak volt egy rövid jelenete, ami lényegében teljesen öncélúnak számított. Megmutatta a farbáját egy pillanatra. Egyébként az ilyen pillanatok utalnak rá, hogy művészfilmet látunk.

 

5. Tabló
Mucsi Zoltánról is tudjuk már, hogy nem szégyellős, mióta a romazsaru története az adottságainak szemléltetésével kezdődik.

4. Largo Winch
Mélanie Thierry formás popsija egy egész pontot ért a sajnos még így is teljesen középszerű képregényfeldolgozás során. Reméljük jobb filmben is láthatjuk még őt viszont.

 

3. Utolsó idők
Nem tudtuk, miért foglalkozik a film hőse Földes Eszterrel, de amikor kigombolta blúzát mi is megvilágosodtunk.

2. Megtört ölelések
Penelope Cruz mindig is jó nő volt, és most sem ereszkedett a bőre feszessége, amit büszkén vállal Pedro Almodovar új filmjében.

1. "1"
Az idei magyar sci-fi-ben már akkor beleszerettünk a leányzóba, mikor még fel volt öltözve, aztán a film végére lemesztelenedik. Most kezdjük igazán bánni, hogy nem láttuk a Szuperbojz c. opuszt, amiben szintén ott domborít a 28 éves felvidéki leányzó.

 

Címkék: mozi meztelen 2009 topless

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr181701611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása