HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Lassú gyilkos

Repce Manó 2009.12.06. 15:14

Íme minden idők leglassabban dolgozó gyilkosa, aki nem sieti el a dolgát, hadd szenvedjen az áldozat. Ha érdekel a módszere, nézd meg a kisfilmet.  

Címkék: gyilkos kisfilm

2 komment

Harry Potter 7/A trailer

Repce Manó 2009.12.06. 14:12

Nem egészen egy év van még hátra a befejező Harry Potter mozi első feléig, de már látható egy kis audiovizuális anyag a forgatásról és egy félkész rövid teaser trailer.  Harry Potter and The Deathly Hallows EXCLUSIVE VIEW + TEASER *HQ/Official Video* from Dragon Mano on Vimeo.

Címkék: video trailer forgatás harry potter part 1 deadly hallows

Szólj hozzá!

Jog a Törvény ellen

Repce Manó 2009.12.06. 00:41

Törvénytisztelő polgár /Law Abiding Citizen/Ha több műfaj is keveredik egy műben, felmerül a lehetősége, hogy végül egyik sem dominál igazán, így thriller-ként nem lesz eléggé feszült, drámának nincs súlya a tragédiának, kriminek meg azért nem jó, mert már az előzetesből…

Címkék: kritika krimi akció thriller dráma jamie foxx gerard butler law abiding citizen törvénytisztelő polgár

2 komment

A kecske legyen veled

Repce Manó 2009.12.05. 18:56

Aki már hallotta, de még nem tudja, hogy miért jobb jedi lovag George Clooney, mint Ewan McGregor, az nézze meg a Kecskebűvölők előzetesét. Természetesen a magyar poszter után, ami tartalmazza a magyar bemutató dátumát is.  

Címkék: trailer poszter the men who stare at goats kecskebűvölők

Szólj hozzá!

Az Empire és a sztárok

Repce Manó 2009.12.05. 14:50

Az amerikai Empire magazin kedvéért állt modelt néhány ikonikus sztár, vagy nagy nevű film egyik főhőse. Az eredményből lentebb látható egy-egy példány, mindenki döntse el, hogy mennyire tetszik neki. Persze van még ott ahonnan ezek jöttek.

Címkék: magazin képek sztárok empire

Szólj hozzá!

Ma van Walt Disney születésnapja

Repce Manó 2009.12.05. 13:42

108 éve született Walter Elias "Walt" Disney 1901 december 5.-én, és 1966 december 15.-ig személyesen is gazdagította a filmvilágot különös tekintettel a gyermekek igényeire. Szelleme azóta is átjár nagyon sok sikeres mozifilmet, az általa alapított stúdión keresztül.…

Címkék: születésnap walt disney

Szólj hozzá!

Szétrúgja

Repce Manó 2009.12.05. 12:05

Az előzetes alapján a Kick-Ass olyan, mint a Watchmen, csak nem egy komor hangulatú társadalomkritikát fogalmaz meg, hanem egy tini-vígjátékként parodizálja azt. Legalább is a poszter és az előzetes alapján. Bemutató majd jövőre valamikor.

Címkék: trailer poszter kick ass

Szólj hozzá!

Emmerich az űrben

Repce Manó 2009.12.05. 00:04

Űrkalózok /Moon 44/ Németország - 1990Lehet szeretni a német katasztrófafilm gyárost, de az Alapítvány c. Asimov könyv megfilmesítési szándékai miatt még egy kicsit félünk tőle. Roland Emmerich pedig már kipróbálta magát az űrben és a jövőben, igaz egy minden szempontból…

Címkék: kritika akció thriller sci fi moon 44 csillagközi banditák űrkalózok

Szólj hozzá!

Vasember 2 poszter. Nagyon metal !..!

Repce Manó 2009.12.01. 10:47

Amerikai bemutató május 7.-én, a hazai pedig egy héttel korábban. Én is értetlenkedek-e tény előtt, de így van. A poszter pedig metal, ha szabad ilyen kifejezéssel illetnem.

Címkék: poszter vasember 2 iron man 2

1 komment

Az Újhold dala még mindig tart

Repce Manó 2009.11.30. 10:43

De már tényleg nem sokáig marad vezető pozícióban az Alkonyat sorozat második mozija, ami nagyon erős 70%-os zuhanást eredményezett a második hétvégéjére. Ez végtére is nem volt meglepő, ahogy az sem, hogy tartotta az első helyet, viszont az alig 2 és fél milliós előnye a The…

Címkék: box office hálaadás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása