HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Perzsia hercege előzetes

Repce Manó 2009.11.07. 11:27

Semmi komoly, csak látványos effektek és sok akció, illetve mindjárt egy szexuális célzás az előzetesben. Minden adott, hogy a Prince of Persia: The Sand of Time c. kalandfilm minden idők legtöbb bevételt hozó videójáték adaptációja legyen, amihez csupán a Tomb Raider 131 millióját kell túlteljesíteni. Szerintem ennek még az inflációt számító eredménye is meglesz neki fél lábon, hiába elégedetlenkednek a játék rajongói, hogy nem szőke a herceg, de az biztos, hogy Jake Gyllenhaal-hoz illik Csőre Gábor hangja. 2010 május 28.-a körül hozzánk is el kell érnie a filmnek.

 


szólj hozzá: Perzsia hercege előzetes

Címkék: előzetes kaland prince of persia perzsia hercege

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr491506810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DanielRock · http://haikupower.blog.hu 2009.11.08. 23:04:49

Csőre Gábor a legtöbb ilyesmi hőshöz passzol xD

Kül én is PoP rajongó vagyok, és hát... egy játék adaptációja tényleg nehéz lehet hogy igazán jó legyen. Az effektekkel tényleg nem lesz probléma, de látszólag összevonják az összes 3D-s részt, Sands of Time címen. Számomra nem annyira felháborító, viszont annak kéne hogy legyen... ha érted xD
süti beállítások módosítása