HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Zombivadászat a valóságban

Repce Manó 2009.10.29. 11:46

Elütötte a véres szájú zombit, aki az autója felé támadó alakzatban közeledett. A gázoló épp egy zombifilmről (na vajon melyikről?) haladt haza, amikor a valójában a kukoricásban dolgozó szomszédja szaladt felé, hogy segítséget kérjen, ugyanis baleset érte. Ez lehetett az oka, hogy zombinak nézte, hiszen eleve vérző arccal és vérrel átitatott inggel jelent meg, hősünk pedig nem csak a zombifilm hatása alatt volt, hanem még ittas állapotban is. A kétszeres áldozatot kórházba szállították és életben maradt, de természetesen nem úszta meg komolyabb sérülések nélkül.

Két dolgot vélelmezhetünk e történet kapcsán: először is az MPAA és ORTT-nek nem korhatárhoz kellene kötni a filmek megtekintését, hanem pszichológiai tesztek eredményei alapján kellene felállítani a besorolást, de az is lehet, hogy csupán az egyik sláger zombifilm irányából történt marketing fogásról van szó, hiszen a cikk arra utal, hogy mennyire hatásos az új mozikban egyébként is sikert arató élőhalottas történet.

Címkék: hírek zombieland

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr51483600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása