HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Hancock 2 és Szupercsapat mozi hírek

Repce Manó 2009.09.10. 22:09

Will Smith és Charlize Theron is közreműködnek a Hancock folytatásában. A teljes stáb újra összeáll, és Peter Berg rendező elárulta, hogy még egy nagyobb név is szerepelni fog a következő részben, de azt már nem árulta el, hogy ki, csak azt, hogy már megegyeztek vele. Az első rész gigantikus sikere (150 milliós költségvetésre 624 milliós mozis bevétel) után törvényszerű ebben az iparágban, és természetesen a profitorientált körökben, hogy újra meglovagolják a sikert. A film minőségére vonatkozó visszajelzések azonban esélyt adhatnak rá, hogy valamivel gyengébben szerepeljen a következő epizód, de még így is tételes bevételre van esély.

A District 9 egyik főhőse, Sharlto Copley is szerepet kapott a Szupercsapat c. tévésorozat mozira tervezett filmjében. John "Hannibal" Smith szerepét pedig Liam Neeson játszhatja el, Szépfiú pedig Bradley Cooper lesz, akinek újabban a Másnapos(ok) feje lehet ismertebb a közönség számára. Rosszfiút pedig nem Mr. T, hanem egy fekete harcművész Quinton "Rampage" Jackson (kép) formálhatja meg. A forgatás hamarosan elkezdődik és jövő nyáron június 11.-én már az amerikai mozikba kerülhet.

 

Címkék: hírek szupercsapat a team hancock 2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr901374012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása