HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Csak megérkeztek a kópiák A végső állomásra.

Repce Manó 2009.09.10. 23:39

Bajban volt az egyik vezető mozihálózat, a Cinema City, amely vidéken is üzemeltet 3D-s termeket, ugyanis a hét, de talán a hónap legérdekeltebb premierjének A végső állomás 3D kópiái nem érkeztek meg idejében, így kénytelenek egy nap késéssel vetíteni a filmet. Közben a konkurens mozihálózat, a Palace Budapesti 3D-s termeiben már legalább két-három ezren megnézték a világ második Real-D technikával felvett térhatású horrorfilmjét. Holnaptól azonban a Cinema City közelében élők is jegyet válthatnak A végső állomás 3D címet viselő filmre.

Címkék: mozi

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr971374227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.11. 12:45:56

Örülnék...ha adnék errefelé is, de nem adják.

Repce Manó 2009.09.11. 14:35:08

Nyugi, nekem is egy órás utazás lesz, vagyis több, mert kerülő úton felvesszük egy haverunkat, azaz nála hagyjuk a kocsit, és onnan ő visz minket. De ha már ott vagyunk, akkor megnézünk egy másik olyan filmet, amit szintén nem játszanak helyben.
süti beállítások módosítása