HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

A Fórum Home Entertainment nem forgalmaz többé Warner bros. filmeket

Repce Manó 2009.08.30. 12:27

Hazánk egyik vezető kiadója a Fórum Home Entertainment mégsincs olyan jó helyzetben, hogy tovább forgalmazza a Warner Bros. filmek DvD, illetve BD kiadásait, ezért szeptember 1.-től leáll a gyártás náluk. Egyelőre nem tudni, hogy melyik kiadó fogja átvenni a szerepét, de előfordulhat, hogy huzamosabb ideig, de legalább egy pár hónapig nem lesznek elérhetőek a Warner bros. filmjei, amik ilyen címeket jelentenek, csak hogy a nagyobbakat említsük, mint a Gyűrűk Ura, Mátrix sorozat vagy a Batman filmek, illetve kiadásai. De a korábban bejelentett új megjelenések is elmaradnak.

Címkék: hírek warner fórum home entertainment

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr141348287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2009.08.30. 12:47:50

A filmipar Magyarországon jelenleg ugyanolyan válságban van, mint az egészségügy vagy a kisgazdaságok. Érthető.
süti beállítások módosítása