HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Avatar előzetes

Repce Manó 2009.08.23. 11:29

"Én vagyok a világ ura" - mondta James Cameron a Titanic rendezője, mikor filmje nemcsak 11 Oscar díjat gyűjtött be, de a filmje a legtöbb eladott jegy tulajdonosa lett. 12 évvel később az új filmjét úgy várják rajongói, mint a messiást, ha látványfilmből valaki kihozza a tökéleteset, az James Cameron, aki az Avatar c. moziját új 3D-s technikával forgatta, ami "minden eddigi képzeletet felülmúl majd". Akik azonban nem csodálhatják 3D-s teremben a filmet, azok számára külön figyelemmel kíséri a 2D-s változat elkészítését is. Az első várva várt teaser trailert szemlélve ugyan lehet némi hiányérzetünk, hála az egekig magasztalt netes hype-nak, de szerintem a kész termék ismeretéig nem érdemes messzebb menő következtetést levonni, amit december 18.-a után tehetünk meg. Addig pedig csak kevés ízelítőt mutat az Avatar trailer-e.

 

Címkék: avatar trailer teaser sci fi 3d

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr341332376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2009.09.10. 18:46:53

Temudzsin nagy-khaan is ezzel a jelmondattal ékeskedett, ha jól tudom.
süti beállítások módosítása