HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Az Eclipse-el egy időben a Fiadra ütök

Repce Manó 2009.08.18. 13:02

Legalább is a Meet the Parents (Apádra ütök) és a Meet the Fockers (Vejedre ütök) filmek után az lenne a leglogikusabb, ha a Little Fockers Fiadra ütök címmel jelenne meg a hazai palettán. Ben Stiller, Robert de Niro, Dustin Hoffman és Owen Wilson is szereplni fognak többek között a vígjátékban, amit Paul Weitz rendez, akihez az október 22-én megjelenő Rémségek cirkusza, illetve az Amerikai pite köthető. A Fockers család történetével foglalkozó mozik mindig nagy sikernek örvendtek, az Apádra 166 millió dollárt, míg a Vejedre ütök 279 millió dollárt hozott csak Amerikában. Schwarzenegger születésnapján (július 30) azonban egy másik filmet is útjára indítanak, ami szintén hatalmas sikerre van ítélve, ugyanis a Twilight sorozat harmadik része, az Eclipse-nek is ezt a premierdátumot tűzték ki.

Címkék: hírek vígjáték ben stiller little fockers

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr591317403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása