HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Zöld fény az új Underworld filmnek

Repce Manó 2009.08.13. 23:14

Az Underworld mozik nem a monumentalitásukról voltak híresek, nem is járult hozzájuk túl erős költségvetés, viszont azt sikerült bőven felülmúlnia népszerűségével. A pénzügyi sikerre való tekintettel a vámpírok és vérfarkasok ősi viszálykodása folytatódik, és hogy a biztos rajongókon túl esetleges újabb érdeklődőket is becsaljanak a moziba, a következő epizód A végső állomás és a Piranha mintájára a 3D-s termeket is célba veszi, illetve ha folytatódik az itthoni trend, akkor nálunk valószínűleg csak 3D-s kópiákkal szolgálnak. Egyelőre nem tudni, hogy milyen vonalon mozognak tovább, talán a múlt béli esemének folytatódnak, vagy a második részt követő eseményeket fűzik tovább, de az is lehet, hogy most a távolabbi jövőbe kalauzolnak el bennünket a mítikus lények. Még arról sincs információnk, hogy az első három rész szereplői közül kik fognak visszatérni, esetleg teljesen új nevek jelentkeznek-e a 2011 elején moziba kerülő fantasy-akciófilmben. Arra remélhetőleg most is számíthatunk, hogy egy szépséges amazon feszítsen a vámpírok, vagy urambocsá' a farkasok oldalán.

Címkék: hírek underworld 3d

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr11308196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása