HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Darren Shan film poszter és előzetes

Repce Manó 2009.08.13. 18:15

Darren Shan ifjúsági horror regényeket írt, a Rémségek cirkusza c. film is az ő alapötletéül szolgált, melyben egy unatkozó 14 éves srác kalandjait mutatja be egy vámpírral, aki a cirkusszal érkezett a városba. A film eredetileg Cirque de Freak címen futna, de Amerikában valami érthetetlen okból megváltoztatták The Vampire's Assistant-re. De ez minket nem fog különösebben zavarni, ugyanis a világpremierrel egy időben, október 22.-től, ha a Rémségek cirkusza című filmre kérünk jegyet, akkor kívánságunknak megfeleően cselekednek a mozi pénztáránál. A film rendezője az Amerikai pitét is jegyző Paul Weitz. Lentebb előbb a posztert, majd az előzetest nézhetjük végig.

 

Címkék: horror trailer ifjúsági vámpír poszter rémségek cirkusza cirque du freak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr671307558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása