HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Alkonyat James-t már egy új Victoria bosszúlná meg?

Repce Manó 2009.07.30. 14:55

Az Alkonyat sorozat második részében még Rachelle Lefevre tűnik fel (a könyv szerint nem túl gyakran), de az Eclipse c. filmben már egy ismertebb színésznőre tartanának igényt. Bryce Dallas Howard alakítja majd az első részben elhunyt James párját, akiért azóta is bosszút forral. Howard Shyamalan A falu c. misztikus thrillerében vált ismertebbé, ahogy ugyanazon rendezőnek a Nyál... izé, Lány a vízben c. filmjében is főbb szerepet kapott, de konkurált Kirsten Dunst-al a Pókember szívéért, és Lars von Trier Dogville c. filmjének folytatásában, a Mandarlay-ben leváltotta Nicole Kidman-t. Most egy kevésbé nívós nevet szorít a háttérben, talán épp ez lett volna a készítők célja, tekintve, hogy egyre népszerűbb a Twilight mánia, ebből következik, hogy nagyszabásúbb a film és úgy gondolják, hogy ráfér a franchise-ra a vérfrissítés. Igazából a szereplőváltást azzal indokolják, hogy Rachelle Lefevre a készítőknek nem tetsző nyilatkozatot adott, mire ők ezzel bosszúlják meg. Az Újhold november 20-án kerül a mozikba, míg a kérdéses folytatás mához egy évre, július 30-án lesz látható az amerikai mozikban.

Címkék: hírek eclipse twilight

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr321277733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása