HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

62 éves a Terminator!

Repce Manó 2009.07.30. 15:42

Ma ünnepli 62. születésnapját California kormányzója, a hétszeres Mr. Olympia testépítő, a Terminator, a Conan, John Matrix és további számos kult mozikarakter megtestesítője: Arnold Schwarzenegger. Időhiány miatt most nem, de jövőre szeretnék egy bővebb életrajzzal jelentkezni az osztrák vasemberről.

 

További születésnaposok: Hillary Swank (35),  Lisa Kudrow, alias Phoebe a Jóbarátokból (46), Laurence Fishburne, avagy Morpheus a Mátrix-ból (48), Christopher Nolan, a Batman Kezdődik és A sötét lovag rendezője (39), Richard Linklater rendező (49), akinek a Kamera által homályosan c. filmjéről 48 órán belül írni is fogok, illetve Jean Reno francia színész is ma lett 61 éves.

Címkék: születésnap terminator arnold schwarzenegger

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr461277847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.07.30. 21:19:38

Arnold ugyan ma már nem így néz ki, de ha bekapnék egy pofont tőle valószínű feküdnék hetekig a kórházba:)
Boldog szülinapot neki(k)
süti beállítások módosítása