HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

A végső állomás hazánkban csak 3D-ben

Repce Manó 2009.07.09. 14:12

Most már biztos, hogy itthon is bemutatják A végső állomás c. filmet, ami a horror sorozat 4. része, és a Véres Valentin 3D-hez hasonlóan csak 3D-s kópián lesz megtekinthető. A normál változatra a DvD premierig kell várniuk azoknak, kiknek szeme nem képes a 3D-s kép befogadására. Az a túlnyomó többség, akik látnak 3D-ben és  várják is, hogy 3D-ben lássanak horrort, különös tekintettel a vidékiekre, akik közül egyre többek számára került elérhető közelségbe Digitális terem, ahol vetítenek 3D-s filmeket, a Palace honlapja szerint szeptember 10-től válthatnak jegyet a 3D horror élményre. Tehát csupán két hét késéssel.

3D-s filmet vetítő termek Budapesten is elszaporodtak. Először a Palace Westendben, majd az Aréna pláza mellé csatlakozott a Palace hálózatból a Mom Park, Campona, Mammut és Lurdy házban, illetve a Corvin filmpalotában is található Digitális vetítő terem. Vidéken pedig Pécsen, Győrben, Székesfehérváron, Debrecenben és Miskolc is látható lesz a 3D élmény az első Kecskeméti és Szegedi mozik mellett.

Címkék: premier 3d the final destination a végős állomás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr341236390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása