HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Kis hírek a nagy filmvilágból

Repce Manó 2009.07.04. 00:23

Screen Gems tervei szerint 2010 szeptember 17.-re tűzné ki a Resident Evil 4. részének premierjét, mely Afterlife címre fog hallgatni. Felmerült a hír, hogy az első rész rendezője Paul W. S. Anderson valóban írja a forgatókönyvet, de nem tudunk róla, hogy vajon rendezné-e.

2010 április 16-án lesz a bemutatója a Rémálom az Elm utcában remake-jének, és ha nem kerül olyan sorsra, mint a Péntek 13 remake, akkor talán eljut a hazai tartományok multiplexeibe is. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy a Watchmen Rorschach-ja Jackie Earle Haley már három epizódra is aláírta a szerződést. Ő fogja alakítani Freddy Kruegert.

Ha már megemlítettem a Watchmen-t és Rorschach-ot, akkor szólok, hogy a hamarosan megjelenő Watchmen DvD exkluzív változatokban is megjelenik hazánkban 5990 Ft-ért. A már klasszikusnak számító fémdobozos változat mellett Rorschach és Dr. Manhattan maszkban is találhatunk lemezeket a Batman és a Vasember mintájára. Megrendelhetőek a következő linkeken. Fémdoboz, Rorschach, Dr. Manhattan, egylemezes változat, Blu-Ray lemez. Sajnos a bővített változat nem jelenik meg hazánkban, de elvileg egész Európát elkerüli az a verzió.

Csökken a Public Enemies (Közellenségek) népszerűsége az imdb-n és a rottentomatoes kritikusai körében sem emelkedett az átlag, de még mindig nagyon jó eredményt képvisel. 8.4 ponttal a 215. legjobb filmnek van megszavazva az imdb-n, a rottentomatos-on pedig 174 kritikus közül 111 nyilatkozott pozitívan róla.

Címkék: hírek watchmen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr401225577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása