HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Tényleg Antal Nimród rendezi a Ragadozókat?

Repce Manó 2009.07.03. 23:54

Bár az imdb-n még nem szerepel hivatalosan, Robert Rodriguez elmondta, hogy szeretné, ha Antal Nimród rendezné a Predators mozit, ami a tervek szerint jövő nyáron kerül az amerikai mozikba július 7-én. Ezek szerint az angol direktor Neil Marshall kiesett a válogatásból. Közben változott a magyar rendező új filmjének az Armored-nek a premier dátuma, ami szeptember végéről december 4-re csúszott. Robert Rodriguez egyébként megnézte a filmet és az alapján választotta Nimródot, illetve nagyon megfogta az ő személyisége, ötletgazdagsága, kreativitása. A történetről már annyit tudunk, hogy a ragadozók bolygójára keveredik néhány kemény legény, akik nyilván összetűzésbe keverednek az őslakosokkal, ha úgy tetszik yautjákkal, de utaltak arra is, hogy a csoporton belülről is várható a veszély. Mindez Rodriguez nyilatkozatából jött le, de még nincs kész a teljes szkript. Antal Nimród eddigi munkásságát ismerve úgy érzem megfelelő emberhez került a történet, illetve Rodriguez sem fog fél munkát átengedni a rostán. Bízunk a legjobbakban.

Címkék: hírek antal nimród predators

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr41225549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása