HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Jó lesz Johnny Depp új filmje

Repce Manó 2009.06.28. 22:05

Legalább is az eddigi nézői visszajelzések arról tanuskodnak, hogy nem lehet panasz a Közellenségek (Public Enemies) c. gengszterfilmre, amelyben Johnny Depp mellett a Batman-t és John Connort játszó Christian Bale is főszerepet kapott. Egy Los Angeles-i filmfesztiválon és Chicago-ban már játszották a filmet, amit követően elégedett nézők hada klikkelt magas pontszámmal. 1747 szavazóból 1402 felhasználó választotta a 10-es pontszámot. 204 fő 18 éven aluli szinte kivétel nélkül 10-es pontszámot nyomott. Habár ez érdekes, ugyanis R korhatár besorolást kapott, azaz nem sok 18 éven aluli válthat rá jegyet. Eddig 6 kritika jelent meg a filmről, ami egy csöppet vegyesebb, de túlnyomó rész még mindig pozitív. Ketten írtak rosszat a filmről, az egyik Ray Green a Boxoffice magazinnak, hogy bár gyakorta feszültségteljes, végül mégsem kielégítő. Úgy érzem, hogy ezentúl pozitív kritikák fogják szépíteni a jelenlegi 67%-os átlagot, mivel az imdb-n a 9.1 pontos átlaggal jelenleg a 168. legjobb filmnek lett megszavazva. Amerikában pénteken mutatják be, nekünk várunk kell még onnantól 13 napot.

A mozi John Dillinger életéről szól, aki idejében népszerű és rettegett gengszter volt. A rendezés Micheal Mann nevéhez köthető, akiben ritkán csalódik az átlag mozinéző ilyenek után, mint a Szemtől szemben, Collateral, Miami Vice már vitatható volt... Egy magyar feliratos előzetest már publikáltam. Most eredeti nyelven mutatok egy másikat.

 

Címkék: johnny depp előrejelzés public enemies közellenségek

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr111214376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dead-End 2009.07.06. 01:39:01

Ezt a filmet óhajtom most beszerezni. :) Szeretem a gengszterfilmeket, bát egy-két alkotásból hiányoltam az akciójeleneteket (tudom, egy gengszertfilm nem egyenlő egy akciófilmmel, de nem is azt várom el tőle), az előzetes alapján ebben a filmben lövöldözésből nem lesz hiány. A kisfilmek és az eddigi pozitív visszajelzések alapján remek előszele van a filmnek, remélem, kielégíti majd (joggal) nagy elvárásaimat. :)
süti beállítások módosítása