HTML

Blockbusters, avagy "mit nézel"

Amatőr kritikus vagyok, megmagyarázom a Pókembert! Blockbusters, neve hasonlít a Ghostbustershez (Szellemírtók), ami egy blockbuster volt, azaz sokan nézték meg. Innen a cím.

Friss topikok

Egyre közelebb úsznak hozzánk a piranhák

Repce Manó 2009.05.09. 18:11

... de még mindig nem érnek el bennünket, pedig nagyon úgy fogjuk érezni, amennyiben megvalósul Alexandre Aja rendezése, hogy harmadjára is filmre vigye a Piranha címen futó exploitation mozit, ami Joe Dante keze alatt készült 1978-ban, illetve 1995-ben egy tévés feldolgozás is készült a témából, ami már nem PG-s, hanem R korhatárbesorolást kapott, hála a naturalisztikusabb csonkításoknak és a mesztelen jeleneteknek. A helyzet különlegességét képezi, hogy a Véres Valentinhez hasonlóan ez is 3D-s technikával készül, ezért Piranha 3D címszó alatt kérhetünk rá jegye, Amerikában 2010 március 19-étől. Reméljük még a következő blockbuster szezon előtt hozzánk is eljut. A forgatás e hónap végén kezdődik, és sikerült igen illusztris szereplőgárdát válogatni a filmhez, köztük Ving Rhames, Jerry O' Connell, Elisabeth Shue, Dina Meyer vagy Richard Dreyfuss, akinek jelenléte azért érdekes, mert a Cápa c. filmben futott be, és bár kevesen tudják, de a Piranha bizonyos elméletek szerint a Cápa paródiája, de mondanivalójában és cselekményében mindenképpen párhuzamba állíthatjuk Spielberg filmjével. Mindenesetre a 3D filmek palettáján mindenképpen egyedülálló alkotásnak ígérkezik, mivel eddig egy horrort mutattak be itthon, amit már említettem fentebb, de az inkább a slasher műfajhoz húzott. Addig viszont még nyár végén, ősz elején eljuthat hozzánk is a Végső állomás 4 3D-s változata, ami szintén nem az állatos műfajt erősíti.

Íme az első Pirahna film előzetese

 

Itt pedig a második Piranha mozi előzetese, ami James Cameron első rendezése

 

Címkék: 3d piranha

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blockbusters.blog.hu/api/trackback/id/tr201111774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása